Correspondentie

Wil een gedetineerde geen bezoek, maar wel contact met een vrijwilliger, dan kan er gecorrespondeerd worden. De briefwisseling verloopt altijd via ons kantoor.

Er wordt gecorrespondeerd onder een alias of alleen de voornaam. Corresponderen kan in of buiten Nederland zijn.
De vrijwilliger die correspondeert, kan de gedetineerde zelf aanschrijven, maar doet dat met als afzender, het adres van de Stichting Vrij, dit in verband met de veiligheid en privacy van de vrijwilliger.

Neem altijd contact op met ons kantoor via de telefoon of e-mail, als u met een vraag zit, misschien kunnen we zelf iets voor u beteken of weten we waar u heen kunt met uw vraag/probleem.

Vul hier direct een correspondentieaanvraag in.

Aangevraagd door(*)
Geef aan wie de aanvraag doet

Wat wordt er aangevraagd(*)
We willen graag weten wat er wordt aangevraagd.

Gegevens gedetineerde

Voornaam(*)
Vul een voornaam van de gedetineerde in.

Achternaam(*)
Vul een achternaam van de gedetineerde in.

geslacht
Ongeldige invoer

Nationaliteit
Vul een nationaliteit in

Spreektaal
Vul de spreektaal in

Registratienummer
Vul een registratienummer in

Penitentiaire inrichting(*)
Vul de naam van de penitentiaire inrichting in.

Dag en tijd bezoek
Ongeldige invoer

Gegevens contactpersoon PI

Voornaam
Vul de voornaam van de contactpersoon binnen de Penitentiaire inrichting in.

Achternaam
Vul de achternaam van de contactpersoon binnen de Penitentiaire inrichting in.

Telefoonnummer
Voer een geldig telefoonnummer in van de contactpersoon binnen de Penitentiaire Inrichting

Vul het email adres van de contactpersoon binnen de Penitentiaire Inrichting in.

Vul een bericht in.

Type de code over(*)
Type de code over Andere code Er is een ongeldige code ingevuld of de code is verlopen.